Tilbake
KURS
ASPIRIPLAY
KUNDESERVICE
Telefon: 4000 4405
Lukket (åpner 10.00)
Se åpningstider
Adresse:
Gjerdrumsvei 19
0484 Oslo

Bli underviser

Som underviser hos Aspiri får du..
  • .. utviklet og perfeksjonert dine formidlingsevner.
  • .. dyrket dine interesser innenfor spesifikke fagområder.
  • .. adgang til et nettverk av likesinnede..
  • .. en fleksibel og godt betalt ekstrajobb.
  • .. styrket din CV vesentlig med ny og verdsatt kompetanse.

Markedsverdien til dem som får jobb som undervisere i Aspiri øker betydelig med den kompetanse og erfaring som oppnås gjennom arbeidsforholdet. På den måten kan en jobb hos oss bidra til at du også blir foretrukket andre steder og i andre bransjer, siden evnen til god formidling blir høyt verdsatt i alle organisasjoner!

Som ansatt – fleksibilitet er nøkkelordet.

Vi blir ofte spurt om hvor mye arbeid som kreves for å undervise. Dette er veldig vanskelig spørsmål og  svare på da det avhenger av dine forkunnskaper, fagområdet og det enkelte kurs. Du vil dog på testkurset få en klar indikasjon på hva som vil kreves av deg før du kan holde kurs for Aspiri. Vanligvis vil det være et sted mellom 1 og 4 coachingtimer før man er klar. Kursene legges i samråd med undervisere typisk til helger og ettermiddager, og vil normalt være på totalt 2 kurs á 8-12 timer fordelt over 2-4 dager pr semester. På den måten kan jobben som underviser alltid tilpasses en travel hverdag, enten man er toppstudent med høye ambisjoner eller i full jobb. De underviserne vi ansetter, er gjerne allerede ettertraktet mange steder og har det som hovedregel alltid travelt– planlegging og fleksibilitet er derfor nøkkelen til få det til å fungere.

Det er også noen som ønsker å undervise virkelig mye og dette er det også svært gode muligheter for. For ildsjelene som brenner for å undervise vil Aspiri legge til rette slik at de kan arbeide mye. Kommer man først inn hos oss, setter man selv grensene for sitt engasjement, både den nedre og øvre.

Vi innkaller til samtaler og ansetter undervisere fortløpende. Vi anbefaler derfor at du sender søknad med det samme!

Start din søknad via vår online søknadsprogram ved å klikke på ”Ny søker” nedenfor.

Våre forventninger til deg
Rekrutteringsprosedyren
Ny kanditat
Jeg har enda ikke opprettet meg som søker og ønsker å gjøre det nå.
Eksisterende kanditat
Jeg har allerede opprettet meg som søker og ønsker å logge inn med opplysningene mine.