Tilbake
KURS
ASPIRIPLAY
KUNDESERVICE
Telefon: 4000 4405
Lukket (åpner 10.00)
Se åpningstider
Adresse:
Gjerdrumsvei 19
0484 Oslo

Hvem er Aspiri?

Aspiri startet opp i Danmark i 1993 og har siden den gang vært en del av eksamensforberedelsen til over 200 000 studenter. Aspiri er Nordens største og ledende leverandør av eksamensforberedende kurs og kompendier. Vi har altså lang og bred erfaring i å lage eksamensforberedende kurs og en god forståelse for hva studenten har problemer med i de ulike fagene og hva som kreves på eksamen.

Aspiri Norge AS er den første tilbyderen av eksamensforberedende kurs på det norske markedet. Vi startet opp med kurs til BI Oslo sine studenter høsten 2010 der vi nå har over halvparten av elevene på kurs. Aspiri tilbyr i dag eksamensforberedende kurs og kompendier til studenter over hele landet.
Aspiri's Visjon:
“Aspiri vil hjelpe studenter i hele landet til å lykkes best mulig på eksamen”

I denne visjonen ligger det at vi vil bruke all vår innsats og kapasitet sammen med vår kompetanse og erfaring til å lage kurs som gir studentene verdi. Denne verdien skapes ved at studenten får brukt det de lærer hos oss på eksamen. For å oppnå dette analyserer vi læreplaner, pensum og gamle eksamensoppgaver, og ut fra dette setter vi sammen relevant kursmateriell. Vi finner framgangsmåter, teknikker og eksempler som er enkle å forstå. I tillegg utdanner vi og bruker undervisere som er de beste til å formidle vanskelig stoff på en enkel og lettfattelig måte.