Tilbake
KURS
ASPIRIPLAY
KUNDESERVICE
Telefon: 4000 4405
Lukket (åpner 10.00)
Se åpningstider
Adresse:
Gjerdrumsvei 19
0484 Oslo

De dyktigste underviserne

Mange studenter velger oss etter at de har opplevd undervisere av svakere pedagogisk kvalitet andre steder. For eksempel kan undervisere med et høyt faglig nivå og mye viten (for eksempel professorer), ha vanskeligheter med å formidle denne kunnskapen på en lett forståelig måte. Når nye undervisere søker hos ASPIRI er ikke det bakgrunnsmessige aspektet nødvendigvis det avgjørende. Hvorvidt de har en bakgrunn som professor, toppsjef eller masterstudent er i prinsippet likegyldig for oss. Det avgjørende for ASPIRI er at de vi ansetter har et formidlingstalent, som gjør at de kan undervise på "elevenes språk", samtidig som de besitter et høyt faglig nivå.

Etter flere år har dette gjort at vi har mange forskjellige typer undervisere i vår underviserportefølje, som for eksempel profesjonelle undervisere, advokater, lektorer, dyktige studenter mm. Flere av disse underviserne har blitt kåret som de beste underviserne på sine respektive læresteder.

ASPIRI finner, utvelger og trener landets beste undervisere gjennom et omfattende treningsprogram for undervisere. Hvis du skulle være interessert i dette, kan lese mer HER.

Som student er det viktigste at du hos ASPIRI alltid kan være sikker på å få den beste underviseren! Underliggende betyr det at underviserne skal være spesialister i din eksamen – de skal kjenne fallgruvene, og vite nøyaktig hva som skal til for å få en karakter i den riktige enden av skalaen.